Amarcord Albania
About Amarcord

Kompania Amarcord Wine & Spirits, e cila ndodhet ne provincen e vogel te Vores, fare prane qytetit te Tiranes, u themelua ne vitin 2003 si rrjedhoje e dashurise dhe pasionit per veren nga vellezerit Sallaku. Kompania merret me importin dhe distribucionin e vererave per kategorite e ndryshme si restorante, hotele, bar lounge, sikurse edhe per klientet privat. Ajo i propozon klienteve te saj nje game te gjere produktesh dhe asortimentesh ku spikatin vererat e rajoneve te ndryshme te Italise dhe jo vetem, si edhe pije te distiluara se bashku me shampanjen nga rajonet me ekskluzive dhe unike te Frances.