Amarcord Story

Kompania Amarcord Wine & Spirits, e cila ndodhet ne provincen e vogel te Vores, fare prane qytetit te Tiranes, u themelua ne vitin 2003 si rrjedhoje e dashurise dhe pasionit per veren nga vellezerit Sallaku. Kompania merret me importin dhe distribucionin e vererave per kategorite e ndryshme si restorante, hotele, bar lounge, sikurse edhe per klientet privat. Ajo i propozon klienteve te saj nje game te gjere produktesh dhe asortimentesh ku spikatin vererat e rajoneve te ndryshme te Italise dhe jo vetem, si edhe pije te distiluara se bashku me shampanjen nga rajonet me ekskluzive dhe unike te Frances.

Amarcord Wine & Spirits eshte nje hapesire ekspozuese e krijuar nga dashuria dhe deshira e vellezerve Sallaku, per t’ ju treguar dhe propozuar pasionin e saj ne nje perzgjedhje te perkujdesur vererash dhe jo vetem dhe ka per qellim qe t’ ju dhuroje klienteve nje eksperience unike ndjesish, ne nje ambjent te rafinuar ku ekselenca dhe mikpritja jane te shtepise. Ekspozita perbehet nga mbi 500 etiketa te ndryshme Kantinash te Italise, Spanjes, Portugalise, e Frances dhe tashme operon edhe ne Kosove dhe Malin e Zi.

All we Can Offer

Amarcord Wine & Spirits eshte enoteka dhe ekspozita jote e besuar me mbi 500 artikuj, si vere dhe pije te distiluara me partnere kantinat me ekselente te Italise, Frances, Spanjes, Portugalise etj. Vellezrit Sallaku te cilet jane themeluesit e ketij rrjeti ditribucioni u nisen nga pasioni per te kenaqur te gjitha shijet e klienteve me te vecante te cilet jane edhe pjese e suksesit te padiskutueshem ne te gjithe Shqiperine dhe me tej.

● Ne ndertojme nje projekt te personalizuar sipas nevojave tuaja, si nga kendveshtrimi i sherbimit ashtu edhe nga kendveshtrimi i cilesise se produktit, duke filluar qe nga identifikimi dhe perzgjedhja i burimeve me te mira ku dedikimi ndaj kerkesave tuaja eshte ai qe me teper na perfaqeson.

● Filozofia e koheve te fundit qe ka frymezuar perzgjedhjet e kompanise u bazua ne percaktimin e vererave dhe pije te distiluara me prestigjoze me qellimin qe te jete nje pike referimi per te gjithe ata qe aspirojne dhe synojne shijet me te vecanta.